Mafia39 Slot Gacor 258 : Neymar: Messi dan Aku Hidup seperti di Neraka di PSG

Mafia39 Slot Gacor 258 – Ditegulin oleh Lionel Messi, Paris Saint-Germain tetep gagal glowing. Neymar ngomong, Messi sama dia lagi ngadepin life ala-ala di neraka.

Messi bareuni sama Neymar di PSG abis minggat dari Barcelona taun 2021. Bareng Kylian Mbappe, trisula PSG ieu dicaritake bisa ngantepkeun gelar juara Liga Champions nu udah lama diinginkan.

Tapi sayang, Les Parisiens malah makin terpuruk di Eropa sabab nyingkir di babak 16 besar dua kali leutik jeung leutik. Supporter PSG ngalampiaskan kekecewaanna terutama kana Messi jeung Neymar sarta dikritik sepanjang waktos.

PADA Iklan

SCROLL KE RESUME ISI
Baca ogé:
Messi-Neymar Selesai, Ini Era Anyar Penyerang PSG

Di prosesna, Messi ngelek setelah kontrakna selesai dina akhir musim kieu jeung ayeuna nyalira baju Inter Miami. Neymar mantu pergi keur mencoba sepakbola Arab Saudi bareng Al Hilal.

Neymar ngaku syukur, Lionel Messi masih bisa ngarasa happiness di PSG waktu menang Piala Dunia 2022. Dina pandangan eks pemain Barcelona ieu, kritik ka Messi mah teu adil.

Mafia39 Slot Gacor 258 : Neymar: Messi dan Aku Hidup seperti di Neraka di PSG

“Aku aya happiness banget sareng taun nu aya dia lalakonan, tapi ogé nyedihkeun banget. Dia ngarasa deui di swarga sareng tim nasional Argentina, dia geus menangkeun sagala nu dibutuhkeun dina taun-taun terahir ieu jeung jeung Paris, dia kaya hayang di neraka. Kami kaya hayang di neraka, sia maén eta sia,” ungkap Neymar ka O Globo.
Baca ogé:
PSG Isyaratkan Siap Kehilangan Mbappe?

“Kami sedih sabab aing sareng dia ngagabung di dieu henteu kanggo gagal. Kami di dieu kanggo ngawakilan nu paling hebat, kanggo janten juara, kanggo nyieun usaha jeung meunangkeun sejarah. Itulah ngana kami balik barengan. Kami barengan pikeun nyieun sejarah. Sayang teh, kami henteu hasil.”

“Messi mimiti tiasa [PSG] jeung cara ieu, dina istilah sepakbola, dia teu patut nampi. Pikeun reputasina, sagalana nu geus dipikanyahoan, sia wargana nu kenal sia yén sia geus pemain nu maén, nu barudak. Lamun sia kalah, sia marah jeung sia dinilai teu adil.”

“Tapi, dina waktos anu sarua, aing happiness banget sabab dia menang Piala Dunia. Kahiji anu dia kaluarkeun, sepakbola geus adil, tina waktu Brasil nyingkir. Messi pantas ngakhiri karirna cara ieu,” Neymar nambahkeun.

Baca artikel sepakbola, “Neymar: Messi jeung Aing Hidup ala-ala di Neraka di PSG” selengkapna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *